Raliul Aradului va fi deschis de primarul Gheorghe Falcă. Un model va fi prezent la competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Iacob, model născut în Constanţa
Maria Iacob, model născut în Constanţa

Ajuns la cea de a şasea ediţie, Raliul Aradului Atrium Mall 2014, care contează pentru etapa a doua a Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, se va desfăşura în această săptămână, între 8-10 mai.

La startul competiţiei, devenită etapă în cadrul Trofeului Europei, vor fi atât piloţi din România, cât şi din celelalte ţări de pe glob. Unul din aceştia, este arabul Rashid Al Ketbi din Dubai, de la echipa The Skydive Dubai Rally Team. 
Gheorghe Falcă, primarul oraşului Arad, va fi deschizătorul etapei, adică forlighter.

„Suntem bucuroşi că prin evenimentul internaţional Raliul Aradului Atrium Mall din acest an putem prefaţa campania noastră prin care Aradul candidează pentru a deveni în 2021 Capitala Culturală Europeană. Sperăm, de asemenea, ca Raliul Aradului Atrium Mall să devină cât mai repede etapă în Campionatul Mondial de Raliuri“, a declarat Gheorghe Falcă, primarul oraşului Arad pentru iClara.ro. Acesta aşteaptă cu interes competiţia alături de Mihai Leu, organizatorul etapei şi de Jurgen Schunn, omul de afaceri care deţine una din cele mai mari companii din Arad. La bordul maşinii lor de concurs, Mitsubishi Lancer Evo IV, fostul campion naţional la raliuri Vali Porcişteanu şi copilotul său Cornel Gărdean, vor fi de asemenea forlighteri la Raliul Aradului Atrium Mall, ei fiind foarte apreciaţi de organizatorul etapei, Mihai Leu

Din pole position va pleca pilotul Rashid Al Ketbi din Dubai, participant în Campionatul Mondial de Raliuri. 
„Este o onoare pentru mine să particip la această spectaculoasă etapă de raliu din România. Sunt foarte fericit că am venit la Arad“, a completat copilotul Rashid Al Ketbi, al cărui copilot este Karina Hepperle din Germania. Şeicul Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al-Maktoum, Prinţul Coroanei din Dubai şi preşedinte al Consiliului Sportiv din Dubai, este proprietarul echipei The Skydive Dubai Rally Team. Pe lângă activitatea sportivă, echipa de raliu are misiunea de a promova în lume proiectul Skydive Dubai şi faptul că emiratul pe care îl reprezintă va găzdui EXPO 2020, un eveniment de o anvergură colosală la nivel mondial. 

O caravană a postului de televiziune FashionTV  s-a deplasat special la Arad. Printre modele se află Maria Iacob, cea care în anul 2012 a câştigat titlul de Miss FTV România. Frumuseţea ei a fost remarcată de specialiştii postului de televiziune în urmă cu trei ani în cadrul unei caravane organizate la Constanţa, oraşul ei natal.
În altă ordine de idei, o echipă de televiziune din Italia este prezentă în vestul ţării noastre pentru a realiza documentare şi reportaje despre Raliul Aradului Atrium Mall, ele urmând a fi difuzate de cele mai importante televiziuni de profil din Europa. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, angrenat în două evenimente importante în ţară: Campionatul European de snooker şi lansarea unui sediu Auto Schunn în Suceava

Mihai Leu a primit diplomă de excelenţă în sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite