Mihai Leu a primit diplomă de excelenţă în sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul campion mondial la box profesionist al României, Mihai Leu, a fost omagiat la Deva, oraş unde în urmă cu mai mulţi ani Consiliul Local al municipiului l-a declarat cetăţean de onoare, după ce acest lucru avusese deja loc la nivelul întregului judeţ Hunedoara.

Mihai Leu a avut o carieră deosebită în boxul profesionist: 28 de victorii din tot atâtea posibile dintre care 10 prin KO, fiind unul din cei mai iubiţi şi respectaţi boxeri din România. După ce în box a reuşit să fie campion naţional la toate categoriile şi Campion Mondial de juniori în 1987, Mihai Leu a reuşit o performanţă unică în sportul românesc. 

El a devenit campion naţional în 2003, într-un alt sport decât cel care l-a consacrat, în automobilism. Conducerea companiei Auto Schunn din Arad, dealer autorizat Mercedes Benz, reprezentată de managerul general Elena Kovacs şi de Jurgen Schunn, acţionar majoritar, au ales să îi înmâneze o diplomă specială marelui nostru sportiv, din dorinţa ca performanţele sportive ale lui Mihai Leu să nu fie uitate. 

Astfel, la mijlocul acestei săptămâni, când la Deva a avut loc lansarea oficială a noilor modele Mercedes Benz, GLAşi clasa C, Jurgen Schunn i-a înmânat lui Mihai Leu o diplomă de excelenţă şi a evidenţiat încă o dată rezultatele  excepţionale ale lui Mihai Leu în box şi automobilism. „Avem alături de noi un mare campion, un om  ce trebuie să fie un exemplu de caracter şi moralitate pentru toţi tinerii din ziua de astăzi. Suntem mândri să îl avem în echipa noastră pe acest mare campion al României“, a declarat Jurgen Schunn pentru iClara.ro. Născut în România, omul de afaceri neamţ reuşeşte prin investiţiile sale în industria românească să oferă locuri de muncă pentru aproximativ 150 de oameni din Arad, Deva, Cravioa, Sibiu şi Suceava.
„Proiectul nostru comun are ca obiectiv să pună împreună valorile imbatabile Mercedes - Benz cu valorile de excepţie ale lui Mihai Leu,  care este un valoros ambasador  de imagine al Auto Schunn. Dorim să oferim ocazii plăcute clienţilor noştri alături de Mihai cu care am agreat o colaborare îndelungată şi benefică“, a arătat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu s-a pregătit pentru Raliul Aradului. În ultimele zile i-a plimbat pe locuitori cu două super maşini

Mihai Leu, la un pas să facă trecerea din sport în afaceri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite