Rafael Nadal, în optimile de finală ale turneului de la Madrid, Roger Federer, eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal. FOTO AP
Rafael Nadal. FOTO AP

Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului Masters 1000 ATP de la Madrid, după ce l-a învins în două seturi, 6-4, 6-3, pe americanul Steve Johnson, în turul 2 al competiţiei. Elveţianul Roger Federer a fost eliminat în aceeaşi rundă de Nick Kyrgios.

Nadal este al treilea favorit al competiţiei desfăşurată in capitala Spaniei, dotată cu premii totale de 4.185.405 euro.

Sportivul din Spania îl va întâlni în următoarea rundă pe italianul Simone Bolelli, care a trecut cu 4-6, 6-3, 6-2 de compatriotul său Luca Vanni.

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul unu şi locul 2 ATP, a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului. Federer a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-7 (2), 7-6 (5), 7-6 (12), după două ore şi 37 de minute, de australianul Nick Kyrgios, poziţia 35 în ierarhia mondială.

Kyrgios va juca în optimile de finală cu americanul John Isner, sportiv care a trecut, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (11), 6-1, de brazilianul Thomas Bellucci,  (poziţia 77 în clasamentul ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite