Rafael Nadal a câştigat al 16-lea titlu de Grand Slam din cariera sa. Victorie la pas în finala de la US Open 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal n-a avut nicio emoţie în faţa sud-africanului Kevin Anderson, pe care l-a învins în finala de la US Open.

Nadaş s-a impus cu 6-3, 6-3, 6-4 şi a câştigat al 16-lea Grand Slam din cariera sa, apropiindu-se la doar trei trofee de Roger Federer. 

Totodată, Rafa, care este numărul 1 mondial, şi-a adjudecat cel de-al doilea Grand Slam al anului, după cel de la Roland Garros.

Anul acesta, Nadal a mai câştigat turneele de la Barcelona, Monte Carlo şi Madrid.

Rafael Nadal, care a câştigat, duminică, US Open, al 16-lea Grand Slam din carieră, spune că nu se gândeşte prea mult la posibilitatea de a doborî recordul de titluri de Mare Şlem, 19, deţinut de rivalul său, elveţianul Roger Federer, dar a precizat că are în continuare pasiune şi dragoste pentru tenis, astfel că orice este posibil.

"Chiar nu mă gândesc prea mult la lucrurile astea. Eu îmi văd de drumul meu, el de al lui. Sunt foarte fericit de toate lucrurile acestea care mi se întâmplă, să câştig din nou acest titlu. Încă am pasiunea şi dragostea pentru acest sport. Vreau să concurez în continuare şi simt încă emoţii de fiecare dată când intru pe teren. Cât timp aceste lucruri mi se întâmplă, voi fi aici. Felicitări lui Roger pentru sezonul lui extraordinar, dar şi mie, pentru că şi eu am un sezon bun. Să vedem ce se va întâmpla", a declarat Nadal, potrivit Reuters.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite