Răducioiu este aproape de o calificare la Euro cu naţionala U17, dar viitorul său ca selecţioner e incert: „Contractul meu expiră!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răducioiu bate la porţile afirmării ca antrenor
Răducioiu bate la porţile afirmării ca antrenor

Florin Răducioiu este foarte aproape de a califica naţionala U17 a României la Euro 2015, dar nu ştie dacă va putea să-i antreneze pe tricolorii mici la turneul final de anul viitor.

Naţionala U17 a României a învins marţi Andorra şi s-a calificat în Turul de Elită, ultima fază a preliminariilor pentru Euro 2015. Cu Florin Răducioiu pe banca tehnică, tricolorii mici sunt foarte aproape de a ajunge la turneul final. În ciuda parcursului bun din calificări, selecţionerul României condusă în teren de fiul lui Gică Hagi, Ianis, nu ştie dacă va putea să-i antreneze pe tricolori la Euro 2015.

"Contractul meu expiră pe 31 decembrie 2014. Eu voi fi selecţioner până pe 31 decembrie 2014. După, bineînţeles, drumurile noastre se vor despărţi, fiecare îşi va vedea de treaba lui. Nu e o problemă asta. Nu ştiu dacă voi continua după această dată, e o întrebare la care o să răspund când ne întoarcem din Andorra", a spus Răducioiu întru-un interviu acordat pentru digisport.ro.

Ambiţia cea mai mare a fostului mare internaţional român este de antrena naţionala mare a României şi de a-şi demonstra calităţile de antrenor în viitorul apropiat. "Nu cred că voi române în România. Visul meu cel mai mare e să antrenez naţionala mare a României. Nu ştiu când, în momentul ăsta nu sunt capabil, nu am experienţa necesară, dar în viitor sper, ăsta e visul meu. Eu sunt un nimeni în lumea antrenorilor. Sunt la început, nu am demonstrat încă nimic. Încerc să demonstrez acum, să vedem ce o să fie în viitor", a punctat Răducioiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite