Răducanu, învinsă la Linz, dar cu antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu
Emma Răducanu

Emma Răducanu a fost eliminată de la turneul austriac de o jucătoare clasată pe locul 106 mondial, dar a confirmat că va începe sezonul viitor alături de cel care a pregătit-o pe Angelique Kerber.

Emma Răducanu (loc 20 WTA) a luptat cu toate forţele pentru a nu fi eliminată de la turneul WTA 250 de la Linz dar, după 3 seturi istovitoare, care au durat 2 ore şi 35 de minute, s-a declarat învinsă în faţa chinezoaicei Xinyiu Wang (loc 106 WTA), 1-6, 7-6, 5-7. Cu toate astea, Răducanu e încrezătoare pentru sezonul viitor pentru că îl va avea alături de Torben Beltz, neamţul fiind cel care a pregătit-o şi pe Angelique Kerber. 

"Evident, este un mare privilegiu să lucrez cu un antrenor atât de experimentat. Am un sentiment pozitiv şi sunt bucuroasă de toată munca care urmează. A lucrat cu Kerber, care este o jucătoare atât de grozavă şi a câştigat trei turnee de Grand Slam. Este, de asemenea, un tip cu adevărat pozitiv, vesel, care aduce o mare energie echipei şi cred că asta este important atunci când călătoreşti destul de mult timp în circuit", a spus Răducanu pentru metro.co.uk.

Torben Beltz a reuşit să o ducă pe Angelique Kerber pe primul loc în lume, cei doi câştigând cât timp au fost împreună două titluri de Grand Slam, Australian Open şi US Open, ambele în 2016.

Altfel, la Linz, două jucătoare române vor disputa azi sferturi de finală, Simona Halep cu Jasmine Paolini, în jurul orei 19.00, şi Jaqueline Cristian cu Veronika Kudermetova, nu înainte de ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite