Radu Banciu se bate cu pumnul în piept: „Aţi văzut că am avut dreptate? Am fost singurul care a spus că nu e nimic de capul Simonei Halep”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu
Radu Banciu

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV a primit apă la moară după ultimele rezultate ale Simonei Halep.

Radu Banciu vrea să fie recunoscut ca primul jurnalist care a afirmat despre Simona Halep că nu are valoare pentru a fi în elita tenisului mondial. Vechi contestatar al jucătoarei noastre, Banciu doreşte a primi credit pentru “viziunea” sa. Iată ce a spus el în cadrul emisiunii de joi seara:  
“Vorbind de patriotismul de mucava, aşa a fost şi cu Simona Halep. În domeniul sportului pretind că mă pricep puţin mai bine decât alţii, dar n-am auzit pe niciunul să vine să spună, <Uite, Banciu, a avut dreptate, nu era o mare campioană, nu era mare lucru de capul ei, a fost un balon de săpun care s-a umflat>. Sunt convins că dacă ea ar fi fost azi numărul unu mondial şi câştiga patru turnee de Mare Slam toată presa din România mi-ar fi reproşat asta: <Ai văzut, nemernicule?>.
E, aţi văzut că am avut dreptate? Aţi văzut că nu era mare lucru de capul ei? Dar, în mod paradoxal, nu a venit nicunul să spună că am fost singurul din ţara asta care a recunoscut, când ea se bătea pentru titluri, că nu e nimic de capul ei. Aţi văzut că aşa a fost? Bă, şi toţi ipocriţii ăştia ... Ăsta a fost, vă spun eu, un patriotism de comandă, făcut la apelul de seară, hai să fim patrioţi, hai că trebuie...”, a afirmat Radu Banciu.

În 2014, el spunea despre Halep că e o ţărăncuţă, în comparaţie cu lady Şarapova, apoi a afirmat după semifinala de la Wimbledon că Simona s-a agăţat de mingi ca înecatul de funie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite