Rădoi, trimis în izolare: S-a aflat când va reveni pe bancă la un meci al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Echipa naţionala va fi nevoită să debuteze în campania de calificare pentru Mondialul din 2022 fără selecţionerul ei, diagnosticat cu COVID-19.

Mirel Rădoi ar fi trebuit să facă, astăzi, rapelul cu serul Pfizer, după ce i s-a administrat prima doză, la data de 24 februarie, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate pentru tehnicianul de 39 de ani, în loc să meargă la vaccinare, el va fi în izolare, în următoarele două săptămâni. Pentru că s-a îmbolnăvit cu COVID-19, prima doză de vaccin neoferindu-i o protecţie suficient de mare. Drept urmare, Rădoi va rata reunirea lotului, toată pregătirea de săptămâna viitoare, primul meci al tricolorilor în campania de calificare pentru Mondialul din 2022, dar şi antrenamentele premergătoare meciului cu Germania!

Anunţul a fost făcut la Telekom Sport de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF.

Ce a declarat Andrei Vochin?

*Să nu ai antrenorul principal lângă jucători în startul acestei campanii, mi se pare că e o pierdere. Chiar dacă staff-ul... Totuşi, selecţionerul are autoritatea lui, are... 

*Când a fost depistat pozitiv? Alaltăieri. Importante sunt două lucruri până la fotbal. Să fie el bine şi familia. Să revină la timpul stabilit de doctori pentru a nu transmite mai departe virusul către jucători. Cred că poate sta pe banca la meciul cu Germania.

Preliminarii CM 2022, Grupa J

Germania

România

Islanda

Macedonia de Nord

Armenia

Liechtenstein

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor din această lună

*25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21.45

*28 martie: România – Germania, ora 21.45

*31 martie: Armenia – România, ora 19.00

Meciurile vor fi transmise de PRO TV şi de Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite