Rădoi antrenează un fotbalist isteric: A „turbat“ la schimbare și i-a speriat pe cei de pe bancă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa profesionalismului e printre motivele pentru care fotbalul arab bate pasul pe loc, în ciuda unor investiții colosale. Chiar dacă sunt angajați antrenori renumiți, mai ales în zona Golfului Persic, iar infrastructura e de 7 stele, în continuare, mentalitatea jucătorilor reprezintă o mare problemă. Vorbim despre fotbaliști foarte bine plătiți cărora le lipsește însă etica muncii. Uneori, printre defectele lor se numără și un comportament inadecvat pentru un sportiv de performanță.

Mirel Rădoi, șocat de gestul elevului său
Mirel Rădoi, șocat de gestul elevului său

De această a doua problemă s-a lovit acum Mirel Rădoi (42 de ani), aflat la prima sa experiență, ca antrenor, în străinătate. De la începutul anului, fostul selecționer pregătește Al-Taee, o echipă mică din prima ligă saudită. Marți seară, Al-Taee, locul 7 din 16, a pierdut, acasă, scor 0-2, cu Al-Nassr Riad pentru care Cristiano Ronaldo, titular și integralist, a înscris din penalty (52).

Doar că, din cauza unui episod șocant, prestația lui Ronaldo, în acest meci, a trecut în plan secund! Concret, în minutul 68, Rădoi l-a scos pe algerianul Amir Sayoud (32 de ani), cel mai bun marcator al echipei sale din acest sezon, cu zece reușite. Când a văzut că tabela arată numărul său de pe tricou pentru schimbare, Sayoud deja a făcut un gest de dezaprobare. După care, pur și simplu, a „turbat“ pe bancă, după cum se poate vedea mai jos.

Într-o încercare de a mimimaliza acest episod, Mirel Rădoi a oferit o declarație scurtă, după meci. „Mă bucură reacția lui pentru că a vrut să joace, dar e mai bine să arăți că ai dorință pe teren. A fost un meci între două echipe cu situații diferite. Cu Al-Nassr, care luptă pentru titlu și cu noi, care ne-am salvat de la retrogradare și credem că s-a încheiat sezonul. Dacă jucătorii continuă astfel și arată aceeași lipsă de concentrare, e mai bine să rămână acasă!“, a afirmat Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite