Pugilistul care l-a făcut KO pe Bute în 2012 se gândeşte să se retragă din box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puglistul britanic Carl Froch, care l-a învins prin KO tehnic pe Lucian Bute, în 2012, se gândeşte la retragerea din activitatea profesionistă, precizând că dacă nu va mai urca în ring până primăvara anului viitor, va renunţa definitiv la box.

Carl Froch (37 de ani), pugilist britanic a cărui carieră la profesionişti este cu adevărat impresionantă, ia în calcul tot mai serios varianta de a pune în cui mănuşile de box. Cu doar două înfrângeri în toată cariera la profesionişti, Froch simte că nu mai are puterea să mai lupte. Cu toate acestea, boxerul englez şi-ar dori să mai urce măcar o dată în ring într-un loc pe care îl numeşte "capitala boxului mondial".

"Vreau o luptă în Vegas. Nu trebuie să fie împotriva lui Chavez, poate fi împotriva oricui care m-ar duce acolo. Vreau o noapte în ring în capitala mondială a boxului. Toţi eroii copilăriei mele au boxat acolo şi este singura căsuţă din box care a rămas nebifată", a spus Froch, conform cotidianului britanic The Telegraph.

Dacă nu va boxa la Las Vegas, pugilistul de 37 de ani nu va mai urca niciodată în ring. "În acest moment, şansele sunt 60-40 că nu voi mai boxa. Boxerii fac o geşeală tot timpul: stau în ring prea mult timp. Din punct de vedere financiar sunt asigurat. În mai se face un an de când nu am mai urcat în ring. Cu cât trece mai mult timp, cu atât şansele să o mai fac vreodată sunt mai mici", a adăugat Froch.

Carl Froch este primul pugilist care l-a învins prin KO pe Lucian Bute, la Nottingham, în mai 2012, luându-i românului centura IBF la categoria supermijlocie. În cariera sa, britanicul a pierdut doar două meciuri, în rest având 33 de victorii, dintre care 24 prin KO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite