Prunea este ameninţat cu demiterea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prunea a fost singurul acţionar dinamovist care a fost alături de Dolha şi după ce portarul a gafat la Urziceni
Prunea a fost singurul acţionar dinamovist care a fost alături de Dolha şi după ce portarul a gafat la Urziceni

Managerul sportiv ar putea întrerupe brusc colaborarea cu Dinamo din cauza lui Vasile Turcu. Turcu a pornit un adevărat război împotriva lui Florin Prunea şi îi somează pe Badea şi pe Borcea să-l dea afară pe fostul portar al „câinilor“.

„Gunoiul" Dolha, aşa cum l-a numit Turcu pe goalkeeperul „câinilor", după gafa din meciul de la Urziceni, a trecut pe planul doi. Pentru că a îndrăznit să-i ia apărarea public şi să-l contrazică pe acţionar, acum Florin Prunea, managerul sportiv al roş-albilor trebuie să plătească scump în viziunea lui Turcu.

Pe oficialul lui Dinamo l-a deranjat cel mai mult faptul că a fost criticat de către un subordonat. „Cum să-i dau replica unui angajat? El trebuie să vină la mine în audienţă şi discutăm. Nu suntem de acelaşi calibru", a izbucnit, vizibil iritat, Turcu, care nu l-a agreat niciodată pe Prunea, s-a opus şi cooptării acestuia în staff-ul administrativ. El s-a prevalat atunci de faptul că Prunea a fost cercetat de către DNA în dosarul „Mită pentru arbitri".

Nu mai dă bani de un an

Mai mult, Turcu le-a transmis şi celorlalţi acionari că vrea să convoace o şedinţă în care să fie analizată atitudinea lui Prunea. „Dacă Prunea mai rămâne la echipă, eu plec. Nu pot să stau în acceaşi bancă cu un om pe care eu îl plătesc şi el îmi dă lecţii", a răbufnit oficialul roş-albilor. Întâlnirea va avea loc în această săptămână, pentru că Borcea este plecat cu diverse treburi în Austria.

Deşi se laudă că va discuta cu „asociaţii" săi înlăturarea lui Florin Prunea şi ameninţă că va înterupe finanţarea echipei, în realitate Turcu (care deţine un procent egal de acţiuni cu ceilalţi membrii din conducere) nu a mai contribuit cu niciun ban la bugetul clubului de mai bine de un an de zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite