Protest nemaiîntâlnit la Steaua. Fanii sunt disperați după ce echipa lui Oprița a ratat play-off-ul în Liga a II-a

0
Publicat:

Steaua nu a prins play-off-ul în liga secundă de fotbal, fapt care i-a înnebunit pe fanii formației din Ghencea. Aceștia au lansat un atac dur la adresa conducerii și în acest weekend au anunțat că lor lansa un protest nemaiîntâlnit: toate echipe clubului, de la toate sporturile, vor amâna cu 10 minute startul partidelor în care sunt angrenate.

Suporterii CSA Steaua au ajuns la capătul răbdării. Foto ProSport
Suporterii CSA Steaua au ajuns la capătul răbdării. Foto ProSport

La fotbal, Steaua nu are drept de promovare în prima ligă, chiar dacă șefii clubului au tot promis că se va face totul pentru revenirea pe prima scenă. În acest sezon, deși promovarea nu era realizabilă, faptul că nu s-a prins play-off-ul i-a făcut pe suporterii roș-albaștrilor să inițieze un protest inedit.

Pe contul oficial de Facebook sudsteaua.ro a fost publicat un mesaj dur la adresa conducerii. Fanii cer explicații pentru situația dezastruoasă în care s-a ajuns și solicită măsuri urgente pentru îndreptarea lucrurilor. Suporterii cer tuturor echipelor Clubului Sportiv Steaua să întârzie startul meciurilor din acest week-end cu 10 minute, pentru a atrage atenția asupra managementului defectuos din ultimii ani.

Cum să distrugi un fenomen de șapte decenii

"Studiu de caz - cum să distrugi un fenomen de șapte decenii în doar șapte ani. E 2024, suntem în al treilea an de Liga a II-a, fără drept de promovare, cu o echipă a cărei motivație este sub nivelul mării și, parcă, mai departe de Liga I decât eram atunci când jucam în a IV-a. E martie 2024 și n-avem perspective mai bune nici pentru următorul sezon.

În al 12-lea ceas, facem apel la ultima brumă de bun-simț, în caz că el mai există și așteptăm cu interes, deși fără prea mare speranță, să ne spună public cei care se află la conducerea clubului ce planuri au pentru secția de fotbal și cum văd ei viitorul echipei STEAUA. Dacă îi încurcă gradele militare, să ne comunice domnii de la Minister. Pentru a trage un semnal de alarmă, sperăm că echipele de la Clubul Steaua vor întârzia meciurile cu 10 minute. Acest management defectuos și această constantă incertitudine trebuie să înceteze", au scris suporterii celor de la Steaua, într-un comunicat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite