Promoţie de iarnă în Ştefan cel Mare: daţi 3 lei pentru “căţei”! Cât costă biletele la meciurile din weekend din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luchin şi Curtean (cu faţa) sunt neplătiţi de trei luni
Luchin şi Curtean (cu faţa) sunt neplătiţi de trei luni

La fel ca în ultimii ani, Liga I se reia în cel mai prost moment, când se strică vremea. Pentru a aduce lumea pe stadioane, conducătorii echipelor au stabilit preţuri jenant de mici la bilete: la Dinamo, un tichet e doar 3 lei.

După ce a anunţat ca dată de reluare a campionatului primul weekend din martie, Dumitru Dragomir a hotărât devansarea cu săptămână a Ligii I, şi nu puţini au strâmbat din nas. “Ne-a dat puţin peste cap pregătirea. Nu e normal să schimbi planul din mers, dar asta e România”, s-a plâns Cosmin Contra, antrenorul Petrolului. Decizia LPF e inexplicabilă dacă ţinem cont că în vară nu participăm la nici o competiţie cu echipa naţională, iar în acest weekend se anunţă vreme urâtă în toată ţara.
În orice caz, pentru ca sezonul să nu se reia în anonimat, conducătorii Ligii I au luat o decizie înţeleaptă, fixând preţuri mai mult decât modice. Se detaşează Dinamo, echipă al cărei meci cu Braşov se poate vedea la preţul a trei covrigi, adică trei lei. Un derby al campionatului, sau măcar al provinciei, Vaslui -  CFR Cluj, presupune un “efort” de numai 5 lei pentru suporterii moldoveni. Cu aceiaşi bani se poate intra la Ceahlăul – Pandurii sau la Chiajna – Severin.
“Şi dacă ar pune 50 de bani biletul, suporterii lui Dinamo tot nu ar veni la meci”, a enunţat “oracolul” Dragomir, continunându-şi răfuiala personală cu liderii de galerie ai “câinilor”, contestatari permanenţi ai preşedintelui LPF. 
Şase antrenori noi
Cum ritmul schimbărilor de antrenori în Liga I e mai alert ca nicăieri, era imposibil ca întreruperea campionatului să nu aducă noi modificări pe băncile tehnice. Astfel, şase echipe au decis reluarea sezonului cu alţi antrenori: Oţelul (Petre Grigoraş), Pandurii (Cristi Pustai), Gaz Metan Mediaş (Gigi Mulţescu), Turnu Severin (Ionel Tersinio Gane), “U” Cluj (Ionel Ganea) şi Dinamo (Cornel Ţălnar).

Rapidul începe sezonul cu patru “copii”
Cu un patron având pe cap două dosare “grele” şi o echipă întinerită, Rapidul joacă în primul meci la Iaşi. “Voi folosi patru <copii> în primul 11, Vasile Nicolae, Alexandru Coman, Alexandru Ciolacu şi Mădălin Martin. Cred că e suficient. Am un lot bun.Oricum, dacă aceşti tineri nu vor da randament, măcar nu ne va părea rău de bani, pentru că au salarii de 500 de euro. Transferuri nu vor mai fi pentru că nu sunt bani. A plecat şi portarul Călin Albuţ, dar nu vom retrograda”, a spus antrenorul Marian Rada.
Rapidul a rămas şi fără preşedintele Constantin Zotta, care şi-a dat demisia. “La club am mai rămas eu, Dănuţ Perjă, ca team manager şi Ioan Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie, dar dânsul nu iese din birou. În rest, nu mai e nimeni. O să facem noi toate muncile. Tundem iarba, udăm şi gazonul, facem curat. Nu contează”, a mai spus tehnicianul giuleştenilor.


Etapa a 21-a a Ligii I
Vineri
Gaz Metan Mediaş- Gloria Bistriţa, ora 20.00, DigiSport 1
Vreme: 3 grade, averse de ploaie şi ninsoare
Bilete: 10 lei intrarea generală

Sâmbătă
Concordia Chiajna –Turnu Severin, ora 15.00, DigiSport 1
Vreme: 5 grade, ploaie şi burniţă
Bilete: 5 lei intrarea generală

Ceahlăul – Pandurii, ora 17.30, DigiSport 1
Vreme: 0 grade, şanse de ninsoare
Bilete: 5 lei (peluze), 15 lei (tribune)

CSMS Iaşi – Rapid, ora 20.00, DigiSport 1
Vreme: 5 grade, cer noros
Bilete: 15 lei (peluze), 25, 35 şi 45 de lei (tribune)

Duminică
Oţelul – Petrolul, ora 18.00, DigiSport 1
Vreme: 5 grade, cer noros
Bilete: 10 lei (peluze), 15 şi 20 de lei (tribune)

Dinamo – Braşov, ora 20.30, Antena 1 şi DolceSport
Vreme: 5 grade, posibil ploaie
Bilete: 3 lei (peluze), 10, 20, 30 de lei (tribune)

Luni
Astra – Viitorul, ora 18.00, DigiSport 1
Vreme: 5 grade, cer noros
Bilete:  10 lei intrarea generală

„U” Cluj – Steaua, ora 19.30, DolceSport 1
Vreme: 7 grade, şanse de ploaie
Bilete: 15 lei (peluze), 35 şi 40 de lei (tribune)

Vaslui – CFR Cluj, ora 20.30, DigiSport 1
Vreme: 2 grade, ploaie şi burniţă
Bilete: 5 lei (peluze), 10 lei (tribuna 1), 25 de lei (tribuna 0)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite