Promisiunea lui Dan Șucu, acționarul Rapidului. Ce va face dacă echipa ratează obiectivele VIDEO

0
Publicat:

Dan Șucu, unul dintre finanțatorii giuleștenilor, a vorbit în cadrul unui podcast despre obiectivele formației pe care o conduce, dar și ce va face dacă rezultatele Rapidului nu vor fi pe măsura investițiilor. Iată câteva dintre răspunsurile omului de afaceri.

De ce a investit la Rapid și dacă a fost dezamăgit vreodată: „Rapidul este clubul cu cei mai înfocați fani. E clubul cu cea mai frumoasă imagine. Singura dată când am plecat tuflit de la stadion a fost când l-am văzut pe Papeau că a fost transferat direct la spital. Am fost extrem de impresionat.

M-am gândit la el ca la unul dintre copiii noștri, care venise să facă ceva la club, iar el a plecat direct la spital”, a declarat Dan Șucu pentru podcastul clubului Rapid. Exoticul Jayson Papeau a stat 4 luni în afara terenului, în urma unei accidentări grave.

Nu mai e nevoie de alți acționari

Vrea să ia pachetul majoritar la Rapid? Răspunde Dan Șucu: „Eu am fost cooptat co-acționar de către Victor Angelescu. Nu e o atitudine corectă să-l împing afară din barcă, fiindcă el m-a adus aici. Nu avem nevoie de acționari suplimentari. E o chestiune doar de oportunitate”.

Obiective vs investiții: „Este pur și simplu exclus ca Rapidul să nu progreseze în următorii 5 ani. Vreau să plecăm de la o premisă de normalitate: O să avem din ce în ce mai multe resurse investite, iar rezultatele nu pot să meargă contrar.

Poate doar să existe o discrepanță între volumul de investiții făcut și un rezultat mai puțin bun decât am vrea. În mod cert, începând cu anul viitor, noi ne vom lupta în permanență la titlu.

Dan Șucu e convins că Rapidul va deveni o forță în Superliga. Foto Rapid
Dan Șucu e convins că Rapidul va deveni o forță în Superliga. Foto Rapid

Ce va face dacă nu apar rezultatele dorite: ”Suporterii vor rezultate, vor și spectacol. Toți vrem același lucruri. Nu am făcut niciodată o investiție pe termen scurt. Firma mea de bază are deja 30 de ani. Nu decid eu cât timp voi fi la Rapid, dar eu îmi pregătesc copiii să iubească sportul, fotbalul și, în principal, Rapidul”.

Suma totală pe care și-a propus să o investească la Rapid: Se așteaptă să cheltuiască în jur de 25 de milioane de euro pentru bugetul clubului, până când gruparea alb-vișinie va fi suficient de dezvoltată pentru a fi listată la bursă.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite