Huiduit de fani, Neymar nu are de gând să plece de la Paris. Mai are 3 ani de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Neymar a fost contestat de membrii Collectif Ultras Paris şi de o parte a publicului de pe Parc des Princes în ultimele săptămâni, după eliminarea suferită de PSG în dubla cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Cu toate acestea, internaţionalul brazilian de 30 de ani le-a transmis fanilor că nu are de gând să plece de la Paris.

"O să obosească să mă fluiere, pentru că mai am încă trei ani de contract", a spus el. 

Potrivit lefigaro.fr, preluat de news.ro, Neymar a scăpat de apostrofările suporterilor la ultimul meci, care a adus echipei PSG titlul cu numărul 10 în palmares. El nu a fost fluierat de această dată, nici înainte, nici în timpul şi nici după meciul cu RC Lens de sâmbătă seara.

"A fost un sezon lung şi dificil, cu tot ce s-a întâmplat. Dar astăzi am reuşit să câştigăm campionatul, ceea ce este foarte important pentru noi. Acum trebuie să respirăm, să ne liniştim spritele, asta e cel mai important", a declarat el, pentru site-ul clubului. 

Paris Saint-Germain este campioană în Franţa, dar s-a încoronat fără glorie. Cu tripleta Messi, Mbappe şi Neymar pe teren tot meciul, PSG a obţinut doar o remiză pe teren propriu, scor 1-1, cu Lens, în etapa a XXXIV-a a Ligue 1. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 57, apoi Messi a deschis scorul, în minutul 68, dar Jean Corentin a egalat, în minutul 88, şi a stricat petrecerea campionilor. Acesta este titlul cu numărul 10 din palmaresul parizienilor, record egalat. Saint-Etienne a fost prima echipă cu zece campionate câştigate în Hexagon. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite