Primul jucător român care a fugit din Ucraina din cauza crizei politice: Bicfalvi s-a întors în România. Ce zice clubul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Bicfalvi
Eric Bicfalvi

Fostul stelist evolua la Volin Luţk din anul 2012, însă ultimele evenimente l-au determinat să ia o decizie radicală.

Eric Bicfalvi (26 de ani) a fost legitimat până acum la cinci cluburi, însă a cunoscut cea mai bună perioadă din cariera sa la Volyn Luţk (locul 13 din 16 în prima ligă, în sezonul trecut). Aici a bifat 47 de meciuri şi 9 goluri, depăşind chiar şi perioada Steaua, formaţie pentru care a jucat în 63 de partide, marcând de trei ori.

În ciuda faptului că i-a mers bine pe plan sportiv la Volin Luţk, Bicfalvi s-a întors acum în România. El a părăsit echipa cu care mai era sub contract, alături de doi coechipieri, brazilianul Ramon Lopes şi nigerianul Michel Babatunde. Toţi trei au invocat situaţia politică din Ucraina drept motivul care i-a determinat să plece de la Volin.

Totuşi, oficialii formaţiei ucrainene speră ca Bicfalvi să revină la echipă şi sunt în discuţii cu mijlocaşul de 26 de ani în acest sens.

Străinii fug de Ucraina

Bicfalvi, Lopes şi Babatunde nu sunt primii jucători care părăsesc un club ucrainean în ultimele zile, speriaţi de tensiunile politice. 

Weekend-ul trecut, chiar Mircea Lucescu a rămas fără cinci brazilieni, care au refuzat să revină la Doneţk, după ce MH17 a fost doborât. Între timp, trei dintre „dezertori“, Fred, Ferreyra şi Dentinho s-au întors sub comanda lui „Il Luce“, însă Douglas Costa şi Alex Teixeira solicită să fie vânduţi la cluburi din Occident.

Şi Metalist Harkov se confruntă cu probleme similare, trei dintre jucătorii argentinieni părăsind clubul din cauza problemelor care există între Ucraina şi Rusia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite