Primul care pleacă de la CFR? Un internaţional român de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Fotbal Romania Ungaria Norbert Szenderi si Denis Ciobotariu pe Bozsik Arena din Budapesta Ungaria FOTO EPA-EFE / Tibor Illyes

Dan Petrescu a decis să rămână la CFR şi a început deja să-şi facă planurile pentru 2022, an în care doreşte să aducă din nou titlul la Cluj.

Unul dintre fotbaliştii care mai mult ca sigur nu va mai fi folosit de Dan Petrescu anul viitor este tânărul de 23 de ani, Denis Ciobotariu, care are 7 meciuri pentru naţionala U23. Ajuns la Cluj de la Dinamo, a evoluat doar 9 meciuri pentru ardeleni în acest sezon, astfel că doreşte să ajungă la o echipă la care să joace mai mult. ”El mai are contract doi ani. E clar că situaţia nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A evoluat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, îşi doreşte să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă. L-au şi anunţat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunţat că, cel puţin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a spus tatăl lui Denis, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de al FC Voluntari, pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite