Primele declaraţii date de Marin Condescu, după retragerea de la Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin Condescu şi-a anunţat duminică decizia de a se retrage din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Hotărârea acestuia a fost pusă pe seama implicării sale într-o anchetă penală. În acest context, Marin Condescu a dezminţit zvonurile, susţinând că a luat decizia doar pentru a-şi păstra postul de lider sindical.

„Nu mi-am dat demisia. Şefii din Consiliul de Coordonare de sâmbătă, de la Petroşani, vorbesc de liderii de sindicat din toată ţara, au spus să las activitatea executivă de la Pandurii şi să mă ocup de sindicate, pe care, într-adevăr, le-am cam neglijat în ultimul timp. Retragerea din executiv e o măsură de siguranţă a mea de a-mi păstra funcţia de la sindicat. Pentru că din Federaţia Naţională a Minelor fac parte 30.000 de salariaţi din toate zonele ţării. 

Practic m-au obligat, mi-au spus în Consiliul de Coordonare să aleg: «Ori sportul şi atunci depinzi de noi, ori vii cu noi şi atunci depinde sportul de noi». Toate aceste lucruri nu au nicio legătură cu cercetările care se efectuează, acolo se va demonstra clar că la Pandurii nu s-a întâmplat nicio faptă penală: spălare de bani sau evaziune fiscală şi toate celelalte care s-au inventat. Au existat doar împrumuturi în nume personal, pentru a salva în momente de criză clubul. Ultimul împrumut l-am făcut în decembrie, în conflictul cu Gaz Metan şi dacă nu aş fi achitat, aşteptând după banii membrilor fondatori, am fi pierdut transferul lui Eric“, a declarat Condescu potrivit Mediafax.

Până pe 1 februarie, postul lăsat liber de acesta va fi ocupat de Eugen Pîrvulescu. Retragerea lui Condescu a venit în contextul în care ancheta penală, în care este implicat alături de Viorel Temelescu (fost vicepreşedinte al clubului), este aproape de finalizare. În luna noiembrie a anului trecut, procurorul din acest caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi şi a cerut arestarea lor, însă nu a obţinut mandate din lipse de probe.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Alexandru Maxim, inclus în topul celor mai inteligente transferuri ale anului 2013, după mutarea la VfB Stuttgart

Cea mai profitabilă afacere a sezonului în România: cum a reuşit să facă rost de bani Pandurii pentru salariile jucătorilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite