Primele declarații ale Arinei Sabalenka, după moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabilă”

0
Publicat:

Jucătoarea de tenis belarusă Arina Sabalenka, în vârstă de 25 de ani, a făcut miercuri seară, 20 martie, pe contul său de Instagram primele declarații după moartea lui Konstantin Kolțov, relatează Daily Mail.

Arina Sabalenka
Arina Sabalenka a mărturisit că inima ei este „frântă”. FOTO Profimedia (Arhivă)

Moartea lui Konstantin este o tragedie inimaginabilă și, deși nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectați intimitatea mea și a familiei sale în această perioadă dificilă”, a transmis sportiva pe Instagram. 

Mesajul postat de Arina Sabalenka pe Instagram.
Mesajul postat de Arina Sabalenka pe Instagram. Foto Instagram/ Arina Sabalenka

Nu este clar când cei doi au decis să pună capăt relației, dar mai multe surse au declarat pentru The Telegraph că ei ar fi fost despărțiți. 

Amintim faptul că potrivit oamenilor legii din Miami, Konstantin Kolțov, s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe balcon. Fostul jucător de hochei pe gheață, care a murit luni, 18 martie, avea 42 de ani.  

O nouă ipoteză șocantă în cazul morții lui Konstantin Kolțov este oferită de fosta soție, Julija Mikhailova. 

Cel mai probabil, era beat. Din nefericire, jucătorii de hochei au problema asta. Au fost găsite sticle goale de alcool în camera în care stătea Konstantin. Camera avea un balcon cu priveliște la ocean. Probabil, Konstantin nu mai era conștient de acțiunile lui. Intenția lui nu era să se sinucidă. Sigur, i-ar fi putut trece orice prin cap, dar nu e niciun semn de sinucidere. Încă mai avem vechiul computer al lui Konstantin. Îi știu parolele și am reușit să intru pe contul lui de email. Știu că închiriase mai multe apartamente în diferite locații. De asemenea, închiriase o mașină pentru mult timp. Nu sunt semne de sinucidere”, a declarat Julija Mikhailova în presa din Belarus, potrivit Daily Mail. 

Hocheistul belarus a jucat în 144 de meciuri în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins, în perioada 2003-2006. Cu naţionala Belarusului, el a fost prezent la două Jocuri Olimpice, la Salt Lake City în 2002 şi Vancouver în 2010, şi la nouă ediţii ale Campionatelor Mondiale.   

Kolțov a fost antrenor secund la Salavat Yulaev Ufa în ultimele două sezoane. De asemenea, a fost asistent în staff-ul echipei naționale masculine din Belarus. 

De asemenea, numărul doi mondial și dublă câștigătoare a titlului la Australian Open, Sabalenka, a decis să nu se retragă din turneul Miami Open. Ba mai mult, s-a antrenat marți după-amiaza pe terenurile din Miami.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite