Prima TV dă lovitura pe piaţa transmisiunilor sportive: Ce meciuri va da în luna martie

0
0
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Două partide cruciale, care vor decide calificarea naţionalei feminine de handbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), se vor vedea doar la Prima TV.

Prima TV transmite în exclusivitate meciurile naţionalei feminine de handbal de la turneul preolimpic din Muntenegru!

Naţionala de handbal feminin a României participă în weekend-ul 19-21 martie la turneul preolimpic din Muntenegru pentru calificarea la Jocurile Olimpice din această vară, iar Prima TV va transmite în exclusivitate meciurile României. 

Pentru a obţine biletele spre Tokyo, golghetera EHF Champions League, Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi şi celelalte jucătoare antrenate de Adrian Vasile trebuie să termine pe unul din primele două locuri înfruntarea în trei cu actuala campioana europeană, Norvegia, şi cu Muntenegru, vicecampioana olimpică de la Londra. 

 

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru. Cealaltă partidă din grupă, Norvegia - Muntenegru se desfăşoară vineri, 19 martie.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite