Prima etapă a Romanian Dunlop Superbike s-a disputat la Serres

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă a Dunlop Romanian Superbike 2013, cel mai important concurs motociclistic cu participare românească, a avut loc weekend-ul trecut pe circuitul de la Serres (Grecia).

60 de piloţi au fost înscrişi şi au luptat pentru cei mai buni timpi în etapele de calificare, apoi au turat motoarele la linia de start si au alergat pentru primele cupe din sezon. Între laureaţii primei etape s-au aflat piloţi consacraţi, precum Ionuţ Mistode, Cătălin Cazacu, Andrei Enescu ori Petre Pop, dar şi câteva nume noi. 

George Negrea şi Alex Radu, componenţi ai echipei Monsters Garage, au alergat pentru prima data in acest sezon împreuna cu PokerStars, sponsorul lor oficial. Alex a participat la categoria 1000 GP Racer Rookies şi şi-a adjudecat un loc pe podium, clasându-se pe locul al III-lea, poziţie ce i-a adus 16 puncte in clasament. George Negrea a schimbat categoria de concurs şi a luat startul la Superbike 1000, dupa ce anul trecut a reuşit performanta de a deveni campion RoSBK la 1000 GP Racer Rookies. Aflat la prima intrare într-o etapă mult mai solicitanta, Negrea  a concurat pe o Yamaha R1 si s-a clasat pe locul 8, obţinând 8 puncte si îndeplinindu-si obiectivul, acela de a se clasa in primii 10.

Următoarea etapă a competiţiei va avea loc la sfârşitul lunii mai la Brno, în Cehia.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite