Prestaţia lui Bute, criticată de presa de specialitate: „Nu putea sparge niciun ou cu loviturile sale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal a fost analizat de presa de specialitate, care n-a fost prea încântată de prestaţia celor doi pugilişti, mai ales de cea a românului.

Înaintea luptei, specialiştii şi comentatorii de box îl vedeau favorit pe Pascal, iar previziunile ascestora s-au adeverit. 

După meci, presa de specialista a caracterizat înfruntarea dintre cei doi boxeri, şi n-a prea găsit cuvinte de laudă. 

„Pascal l-a dominat pe Bute în drumul spre o victorie la puncte, venită în unanimitate. Bute a fost inexplicabil de ezitant de-a lungul luptei, aşa cum colţul său i-a spus târziu să forţeze. Cea mai bună repriză a fost ultima, în care a descărcat zeci de pumni, într-un efort susţinut, forţând KO-ul, dar prea târziu", a scris Ring Magazine, cea mai cunoscută revistă de specialitate din lume, citată de Gazeta Sporturilor. 

Pe lângă centurile WBC Diamond şi NABF, la categoria semigrea, cei doi pugilişti s-au luptat şi pentru titlul neoficial de „cel mai bun boxer din Montreal“. 

După meci, jurnaliştii de la „Montreal Gazette“ l-au făcut K.O. pe român. 

„Poate că Lucian Bute nu a primit înştiinţarea. Era programat un meci de box sâmbătă noapte, dar pentru el a părut că nu contează. Poate că cineva din staff-ul său ar fi trebuit să-i dea un pumn la vestiare ca să-l trezească. Bute nu ar fi putut să spargă nici măcar un ou cu loviturile sale“, a scris cei de la montrealgazette.com, potrivit Prosport.ro.

Lucian Bute a fost învins la puncte (110-117) de Jean Pascal, într-un meci care a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF, la categoria semigrea. În contract este stipulată şi posibilitatea unei revanşe, pe care pugilistul român a anunţat că o doreşte, la finalul partidei cu Pascal. 

Vezi şi 

VIDEO Revenire fără strălucire. Lucian Bute a pierdut la puncte în faţa lui Jean Pascal, care e noul rege al Montrealului

Primul antrenor al lui Bute îl sfătuieşte pe pugilist să pună punct carierei. Ce urmează?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite