Preşedinte-jucător la Steaua EximBank, Virgil Stănescu e pictor în devenire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele-jucător al echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, frecventează de aproximativ două luni cursurile şcolii de pictură înfiinţate de artistul Bogdan Mihai Radu.

Totul a început la ziua de naştere a baschetbalistului, 9 ianuarie, când a primit cadou de la o prietenă câteva şedinţe la cursul de pictură. După primele întâlniri, artistul Bogdan Mihai Radu este foarte mulţumit de elevul său special. „Ne-am apucat să pictăm încă de la prima lecţie, si la final a ieşit un peisaj foarte bun. Consider că Virgil este foarte talentat la pictură şi se vede că îi place mult să picteze. 

L-am lăsat să dea frâu imaginaţiei, fără sa intervin. Eram lângă el, urmărindu-l şi ajutându-l cu informaţii acolo unde nu se descurca. Pot spune că Virgil este singurul elev care nu mă lasă deloc să intervin în realizarea lucrărilor sale. E foarte ambiţios şi se lasă ajutat doar cu sfaturi. Toate tablourile pe care le-a pictat le-a luat acasă“, a povestit Bogdan Mihai Radu. 
Picturile lui Virgil Stănescu nu se încadrează într-un anumit stil, însă ele ar putea fi definite ca fiind din zona abstractului contemporan. 


Ştiri pe aceeaşi temă:

BASCHET Americanii de la Harlem Globetrotters i-au vizitat pe stelişti

BASCHET Steaua continuă seria victoriilor, după ce a învins Gaz Metan. Marian Drăgulescu, invitat de onoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite