Presa madrilenă, în extaz după calificarea echipei Real Madrid: Să coboare Dumenzeu şi să ne explice

0
0
Benzema
Benzema

Presa madrilenă, este în extaz după ce formaţia Real Madrid a obţinut calificarea în finala Ligii Campionilor după un nou meci memorabil, cu Manchester City.

Cotidianul sportiv Marca, apropiat de Real Madrid, notează că Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după un nou miracol şi cere: "Să coboare Dumnezeu şi să ne explice".

Cotidianul As, tot din Madrid, titrează că Real Madrid vine "dintr-o altă lume".

Emisiunea El Chiringuito şi-o imaginează pe Real Madrid drept "Robin Hood", în condiţiile în care clubul din capitala Spaniei i-a eliminat pe noii bogaţi ai fotbalului mondial, PSG, Chelsea şi City, după scenarii uluitoare.

În schimb, presa din Barcelona deplânge soarta lui City şi a antrenorului său catalan, Pep Guardiola.

"Incredibil!", a titrat Sport, peste o imagine cu Guardiola căruia nu-i vine să creadă ce i se întâmplă.

"PSG, Chelsea, City. Ziua cârtiţei", a scris Mundo Deportivo, referindu-se la modul în care Real Madrid a revenit după ce a fost condusă aparent decisiv în fiecare fază eliminatorie a actualei ediţii a Ligii Campionilor. 

"Cine poate explica Bernabeu?", a adăugat cotidianul citat.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite