Presa internaţională, încântată de Halep: BBC a explicat cum Simona a evitat o contraperformanţă istorică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pus capăt seriei de cinci meciuri fără victorie şi a ajuns în turul II de la Australian Open, trecând de Kaia Kanepi (71 WTA).

Debutul Simonei Halep la Australian Open 2019 a fost atent monitorizat de presa internaţională, partida disputată de liderul mondial fiind analizată de marile publicaţii şi site-uri de specialitate.

Imediat după victoria obţinută de Simona Halep, rezultatul a făcut înconjurul lumii, mai ales în contextul în care constănţeanca de 27 de ani a disputat doar al doilea meci din 2019. Digi Sport a preluat cele mai importante relatări din presa internaţională pe care le puteţi citi în rândurile de mai jos.

*L’Equipe: Erau cinci luni de la ultima victorie a Simonei, în semifinale la Cincinnati, iar aceasta nu şi-a putut ascunde zâmbetul după victoria cu Kaia Kanepi. Halep şi-a luat, astfel, şi revanşa pentru înfrângerea de la US Open.

*BBC: Simona Halep a evitat să devină primul lider mondial care e eliminat consecutiv în runda inaugurală la două turnee de Grand Slam. Românca a revenit impresionant şi şi-a luat revanşa în faţa lui Kanepi pentru înfrângerea de la US Open.

*Reuters: O Halep determinată a supravieţuit obstacolului numit Kanepi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite