Presa internaţională, despre cum a „cedat” Simona Halep în faţa Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o oră şi 45 de minute, Karolina Pliskova şi-a asigurat un loc în semifinale şi a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Reacţiile din presa internaţională nu au întârziat să apară, jurnaliştii străini remarcând intensitatea din setul decisiv, adjudecat de jucătoarea cehă. 

„Pliskova ajunge, din nou, în semifinale, după succesul în faţa Simonei Halep. De o oră şi 45 de minute a avut nevoie cehoaica pentru a o învinge pe Halep”, titrează „L'Equipe”, în vreme de WTA scrie „Karolina Pliskova o învinge pe Simona Halep, după un set trei de infarct. Cu această victorie uriaşă, Pliskova obţine, pentru a treia oară consecutiv, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor”, ambele fiind citate de ziare.com.

De asemenea, BBC a punctat cum „Karolina Pliskova şi-a asigurat ultimul loc pentru semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce-a învins-o dramatic pe Simona Halep”, în vreme ce „Tennis Magazine” a notat că „Pliskova a fost decisivă, în momentele critice ale partidei şi a avansat, pentru al treilea sezon la rând, în semifinale la Turneul Campioanelor”.

Simona Halep dezamăgeşte la Turneul Campioanelor: românca a cedat în faţa Karolinei Pliskova şi ratează semifinalele

Sfaturile lui Darren Cahill pentru Halep, adevărate lecţii de tenis şi de viaţă. Iată de ce este indispensabil australianul

Reacţia Karolinei Pliskova, după calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor şi eliminarea lui Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite