Presa bulgară, după meciul Steaua - Ludogoreţ: „Iadul de la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode
Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode

Steaua a reuşit să câştige prima manşă a „dublei“ cu Ludogoreţ Razgrad. Campioana României s-a impus în faţa celei din Bulgaria graţie golului înscris de Alexandru Chipciu, în ultimele minute de joc (88'). Presa bulgară a remarcat atmosfera de pe Arena Naţională, pe care a încadrat-o în expresia „iadul de la Bucureşti“.

„Ludogoreţ nu a supravieţuit în iadul de la Bucureşti. Campioana Bulgariei a pierdut, scor 1-0, primul meci cu Steaua din play-off-ul Champions League. Partida s-a disputat pe Naţional Arena, în faţa a 40.000 de spectatori, 3.000 dintre aceştia fiind bulgari. Doar câteva minute le-au lipsit celor de la Ludogoreţ pentru a obţine o remiză, însă Chipciu a înscris în minutul 88“, au notat jurnaliştii de la sportal.bg.

Returul dintre cele două echipe se va disputa pe 27 august, la Sofia. Învingătoarea „dublei“ se va califica în grupele Champions League, în timp ce formaţia care pierde va evolua în faza similară Europa League.

VIDEO Steaua - Ludogoreţ 1-0: Chipciu a aruncat campioana în „iad“, dar a şi scos-o de acolo. Pierdere grea pentru retur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite