Poli Iaşi are antrenor italian! Tehnicianul a semnat până la finalul sezonul şi are  opţiune de prelungire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli foto Andrei Luca

Nicolo Napoli este antrenorul pe care mizează conducerea clubului CSM Poli Iaşi în încercarea de a se salva de la retrogradare, italianul revenind la cârma echipei după patru ani şi cinci luni de la precedentul mandat,

"Italianul Nicolo Napoli este noul antrenor al CSM Politehnica Iaşi. Tehnicianul a mai pregătit echipa din Copou în perioada 2014-2016 şi i-a condus pe alb-albaştri în dubla din preliminariile Europa League contra croaţilor de la Hajduk Split. Contractul lui Nicolo Napoli este valabil până la finalul acestui sezon cu posibilitatea de a fi prelungit cu un an",  a anunţat, vineri, site-ul oficial al clubului moldovean.

Napoli a declarat că este conştient de situaţia dificilă în care se găseşte în prezent formaţia din Iaşi.

"În următoarele zile voi stabili şi numele colaboratorilor din staff-ul tehnic. Situaţia e dificilă. Eu am încredere că jucătorii nu vor să ajungă în Liga 2. Vom vedea cum abordăm meciul cu CFR Cluj. Cei care vor intra pe teren trebuie să facă totul pentru a câştiga", a spus antrenorul. 

Nicolo Napoli a mai antrenat CSM Politehnica Iaşi în perioada octombrie 2014 - octombrie 2016. El îl înlocuieşte în funcţie pe Andrei Cristea, demis din funcţia de antrenor la începutul acestei luni.

De-a lungul carierei sale, tehnicianul în vârstă de 59 de ani a mai condus formaţiile Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Braşov, Astra Ploieşti, CS Turnu-Severin şi FC U Craiova în şapte rânduri. Napoli a început sezonul la echipa de ligă secundă FC U Craiova 1948, dar a fost demis de liderul Ligii a II-a în octombrie.

Poli Iaşi ocupă în prezent ultimul loc în Liga 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite