„Ploaie” de goluri la Giurgiu şi Astra urcă pe podiumul din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra Giurgiu, ocupanta locului trei din Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook
Astra Giurgiu, ocupanta locului trei din Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook

Astra Giurgiu a reuşit o victorie fără probleme, luni, în faţa celor de la Poli Iaşi. Meciul a fost penultimul din etapa cu numărul XV a Ligii I.

Formaţia de la malul Dunării a câştigat partida împotriva ieşenilor cu 4-0, remarcatul meciului fiind Constantin Budescu, care a reuşit două goluri spectaculoase. Mai întâi, în minutul 27, a trimis mingea în plasă direct din corner, apoi, în 81, a profitat de o lovitură liberă, transformată eficient într-un alt gol.

La finele primei reprize, Poli Iaşi a rămas în inferioritate numerică, din pricina cumulului de cartonaşe galbene ale lui  Francisc Cristea (45'+2) şi, în partea a doua a jocului, Valentin Gheorghe a realizat „dubla” (76', 86'). 
De menţionat că, de-a lungul partidei, ieşenii au pretins două penaltiuri: primul la un contact dintre Nicandro Breeveld şi Mihai Răduţ, iar al doilea la un henţ în careu.

Astra Giurgiu ocupă locul trei în Liga I, după şapte victorii, patru remize şi tot atâtea înfrângeri. De cealaltă parte, Poli Iaşi se află pe a opta poziţie, având cinci meciuri câştigate, şase egaluri şi patru partide pierdute. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite