Pliskova tremură când aude numele Simonei Halep: „Mă rog să nu fie pe partea mea de tablou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep o va întâlni azi pe Karolina Pliskova în sferturile de finală ate turneului de la Madrid. Se poate spune că Pliskova a dezvoltat un complex în faţa româncei.

Simona o conduce pe Pliskova cu 6-1 la meciuri directe, iar ultima victorie a fost una concludentă, 6-3, 6-2 pentru româncă la Australian Open. Iată ce declara Karolina după acel joc:

„Ea joacă foarte bine împotriva mea, nu ştiu unde e problema. Trebuie să schimb ceva pentru următorul meci cu ea. Simona îmi citeşte foarte bine jocul. Serviciul meu nu e eficient împotriva ei, îl returnează incredibil. Cred că au fost unele puncte pe care le puteam gestiona mai bine, însă ea a fost jucătoarea mai bună.

Nu cred că am făcut ceva extrem de greşit, poate doar punctele importante nu le-am jucat cum trebuie, am sentimentul că îi place foarte mult jocul meu. Foloseşte foarte mult din viteza mea. Aici e problema. Încerc să iuţesc jocul, dar ei îi place acest lucru. Nu trebuie să pună forţă de la ea, ci o foloseşte pe a mea şi până la urmă eu sunt cea care trebuie să alerge. (...) cu Halep mă simt cel mai inconfortabil. Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou data viitoare”, a declarat Karolina Pliskova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite