Piţurcă e încolţit: s-a certat cu Burleanu, acum e atacat de Dragomir. „Un troglodit, care moare de ciudă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Mai sunt patru zile până la meciul România – Ungaria (sâmbătă, ora 19.00, TVR 1), iar atmosfera din jurul echipei naţionale e una toxică.

România a început pregătirile pentru al doilea meci din preliminariile Euro 2016, scoţând în evidenţă războiul care s-a iscat între selecţioner şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

În prima sa conferinţă dinaintea jocului, Victor Piţurcă a izbucnit şi l-a atacat pentru prima dată pe Răzvan Burleanu, de când acesta a ajuns şeful FRF. În cadrul conferinţei, Piţi a trimis „săgeţi“ şi spre fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Nemulţumirea tehnicianului de 59 de ani s-a legat de întrebarea unui jurnalist, care l-a rugat să comenteze o declaraţie dată de „Corleone“. „Altă întrebare! Nu v-aţi săturat să tot vorbiţi de astfel de personaje expirate cu declaraţii răsuflate“, a fost reacţia lui Piţurcă, care s-a certat cu Dragomir, după ce, ani de zile, cei doi au fost apropiaţi.

„Piţurcă ar trebui să-şi ia viteză“

Chestionat de „Fanatik“ cum comentează atacul lansat de selecţioner la adresa sa, Dragomir a răspuns la fel de vehement.

„S-a luat de mine? Păi, normal. El ar vrea ca toţi să-i cânte în strună. Se ia de mine pentru că sunt deştept şi frumos, sunt jovial. Redevenind serioşi, ce să te aştepţi de la el? E un troglodit! Moare de ciudă pentru că a fost nevoit să-l cheme pe Sânmărtean. Nu a mai putut să-l ignore. Dacă nu-l bagă, nu o să facă nimic la naţională. Oricum, la ce grupă avem, trebuie să ne calificăm la Euro fluierând. Şi mama mare duce echipa asta la turneul final. Dacă pierde vreun punct, ar trebui să îşi ia viteză Piţurcă!“, a declarat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite