Piţurcă caută un mijlocaş central. A găsit unul dar Steaua nu vrea să i-l dea la lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă  testeazaă jucătorii din Liga 1 în cantonamentul din Spania
Victor Piţurcă  testeazaă jucătorii din Liga 1 în cantonamentul din Spania

Cu un lot alcătuit exclusiv din fotbalişti care evoluează în ţară, naţionala se pregăteşte în Spania sub comanda lui Victor Piţurcă.

Selecţionerul a dezvăluit presei în cadrul unei conferinţe de presă de ce a ţinut la desfăşurarea turneului din Spania. "Am făcut acest turneu de pregătire pentru a vedea la lucru jucătorii tineri, pe care să-i pot convoca şi pe viitor la naţională. Este foarte important pentru ei să fie în circuitul naţionalei. Toţi cei convocaţi acum au calitate, trebuie însă să mă convingă până după meciul cu Polonia că merită să rămână în circuitul echipei naţionale şi pentru meciul cu Australia şi pentru cele viitoare", a spus Piţi, care şi-ar fi dorit ca adversar naţionala Islandei. ""În loc de Australia au fost discuţii cu Islanda. Eu aş fi preferat să jucăm cu Islanda, dar nu este rău nici că jucăm contra Australiei, care este o echipă mai bună decât nordicii". 

Gardoş, variantă ca mijlocaş central

El ar fi dorit să aibă sub comandă şi câţiva jucători de la Steaua şi în special pe Florin Gardoş. ""Steliştii trebuie să vină la lot pentru meciul cu Australia, aşa ne-am înţeles. Aş fi vrut să am trei jucători de la Steaua încă de pe acum, dar mi-au spus că au nevoie de ei şi i-am înţeles. Voaim să-l am aici pe Gardoş, să pot lucra cu el, să-l folosesc ca mijlocaş central. L-aş mai fi vrut şi pe Tănase", a mai afirmat selecţionerul. 

Pantilimon apară cu Australia

Piţi a dezvăluit că la meciul cu Australia va conta pe serviciile portarului Costel Pantilimon, de la Manchester City. "Avem o problemă cu portarii. Tătăruşanu e accidentat, Lobonţ nu a jucat deloc... Mi-a plăcut Pantilimon foarte mult. Cred că o să-l convoc pentru meciul cu Australia", a dezvăluit antrenorul naţionalei, care nu a uitat nici celălalt post deficitar din echipă: cel de fundaş dreapta:"Măţel este o soluţie pentru postul de fundaş dreapta, dar trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. Mai e Râpă, fotbalist care mereu s-a aflat în vederile noastre".

România va juca pe 2 februarie contra Poloniei, iar pe 6 februarie contra Australiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite