Petrolul se scufundă, precum Titanic: fosta pretendentă la titlu a ajuns într-o situaţie tristă în doar o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

La 5 martie, în minutul 90 al meciului cu Steaua din turul semifinalelor Cupei României, „lupii galbeni“ aveau 1-0 şi erau cu un pas în finala competiţiei. Ultima fază a partidei a adus însă egalarea, iar de atunci a început declinul prahovenilor care pare de neoprit.

De la acel 1-1 cu Steaua în turul semifinalelor Cupei României, Petrolul a bifat şase partide oficiale în toate competiţiile. Bilanţul: o victorie, o remiză şi patru înfrângeri. După eliminarea din competiţia KO, echipa lui Mircea Rednic se prăbuşeşte şi în campionat. Luni, „lupii“ au pierdut, din nou, de această dată, cu 0-1 în faţa Pandurilor. Momcilovici a înscris singurul gol al meciului, în minutul 14, iar criza Petrolului se adânceşte.

Prahovenii sunt, momentan, pe locul 3 cu 43 de puncte, dar riscă să piardă podiumul, având în vedere că CS U Craiova, neînvinsă de 18 meciuri, se află pe locul 4, la doar un punct. De partea cealaltă, Pandurii a ajuns pe locul 9 din 18 cu 28 de puncte, la cinci puncte de poziţia a 13-a, prima care duce în liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite