Petrolul - Dinamo 1-2: meci decis de un gol splendid, cum rar se vede în Liga I. De ce „lupii“ se pot considera „furaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa s-a încheiat cu o partidă disputată pe un teren impracticabil, elocvent pentru sărăcia din campionatul românesc. Poate că şi de aceea reuşita din finalul jocului a părut că e din alt „film“.

Petrolul rămâne pe ultimul loc după 21 de meciuri, după ce a pierdut un joc în care a condus, între minutele 21 şi 52.

Moussa a deschis scorul pentru gazde, iar Bucşa a trecut pe lângă 2-0, atunci când a lovit bara (47). Pe lângă ghinion, Petrolul a fost lovită şi de o decizie eronată luată de arbitrul Adrian Comănescu. Acesta a validat autogolul lui Tudose, deşi reluările au arătat, clar, că faza a fost precedată de un fault comis de Gnohere asupra lui Pecanha (52).

Ultimul cuvânt l-a avut dinamovistul Dorin Rotariu. Acesta a prins un voleu fabulos şi a „catapultat“ mingea acolo unde n-ar fi ajuns nici doi portari! S-a terminat 2-1 pentru Dinamo care a revenit pe locul 4, peste Steaua, cu 37 de puncte. Lider e Astra cu 42 de puncte.

Pecanha (portar Petrolul) - „La primul gol, e fault clar, e incredibil cum arbitrul n-a dat fault la mine. Eram cu mingea în mână. A fost fault. Cum e posibil să nu vadă faza asta? Nu ştiu ce se întâmplă cu noi? 90% la sută dintre arbitri care vin să ne arbitreze ne fac asemenea lucruri. E ruşinos ce a făcut arbitrul. De obicei, îmi cer scuze când e greşeala mea, acum n-a fost cazul. Am făcut un meci bun. Am avut mai multe ocazii de gol“.

VEZI GOLUL LUI ROTARIU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite