Petrodolarii fac imposibilul posibil: Arabii se mândresc deja cu tricourile lui Messi de la PSG FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi va avea un salariu stagional de 29 de milioane de euro, la PSG
Lionel Messi va avea un salariu stagional de 29 de milioane de euro, la PSG

De la ora 13.00, argentinianul va participa la conferinţa sa de adio, la Barcelona. Trecerea sa la Paris Saint-Germain e considerată o mare lovitură de imagine dată de şeicii din zona Golfului Persic.

De când s-au implicat în cluburi precum Manchester City şi PSG, arabii au această rivalitate de a face achiziţii care mai de care extravagante pentru aceste formaţii. Care au devenit, practic, noile lor „jucării“. Vorbim despre nişte „jucării“ foarte costisitoare. Ultimle cifre demonstrează, încă o dată, acest lucru.

La City, finanţată de Sheikh Mansour bin Zayed Al-Nahyan (Emirate), tocmai a sosit Jack Grealish pentru 117,5 milioane de euro. PSG, unde banii vin de la Nasser Al-Khelaifi (Qatar), a replicat printr-o mutare care a „eclipsat“ tot în lumea fotbalului: aducerea lui Lionel Messi, la Paris.

De când informaţia a devenit oficială, arabii care sunt apropiaţi de familia regală din Qatar se mândresc deja cu fotografii cu tricourile lui Messi de la PSG. Si au inundat mediul online cu postări despre sosirea argentinianul la echipă, această mutare fiind o sursă de mândrie pentru ei, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite