Petrescu a dat-o în bară: ce a făcut în Vietnam, deşi a avut doi jucători de 78 de milioane de euro în echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jiangsu Suning (China) a uimit lumea fotbalului, în această iarnă, cheltuind sume astronomice pe transferuri. Primul meci oficial din 2016 a fost însă unul ratat.

Cu Alex Teixeira (50 de milioane de euro) şi Ramires (28 de milioane de euro), plus un alt brazilian, Jo, toţi în primul „11“, Jiangsu Suning a făcut doar o remiză în prima etapă din grupele Ligii Campionilor Asiei.

Pe terenul celor de la Binh Duong, chinezii au condus din minutul 13, după ce Xi Jiang a punctat din pasa lui Jo. Teixeira şi Ramires au fost integralişti în echipa lui Dan Petrescu, însă n-au putut majora scorul. Iar Binh Duong a smuls un punct, după ce Nguyễn Anh Đức a egalat din penalty (28).

Pentru Dan Petrescu urmează un alt meci crucial, Supercupa Chinei (27 februarie), cu Guangzhou Evergrande, trupă care a cucerit titlul în China, în ultimele cinci sezoane, fiind şi deţinătoarea Ligii Campionilor Asiei.

Piţurcă, egal în Uzbekistan

La fel ca şi Dan Petrescu, Victor Piţurcă a început noul sezon de Liga Campionilor Asiei cu un egal.

Al-Ittihad Jeddah (Arabia Saudită) a obţinut un 1-1 pe terenul celor de la Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan). Cu Sânmărtean titular – a fost schimbat în minutul 90+3 – Al-Ittihad a deschis scorul prin Rivas (34). Gazdele au egalat pe final, prin Mirzayev (89). 

Cele două formaţii au încheiat partida cu câte zece oameni, Fahad Al-Muwallad (Al-Ittihad) şi Hasanov (Lokomotiv) primind „roşu“, în minutul 90.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite