Patronul echipei Rapid: „Am pierdut şapte milioane de euro din cauza LPF şi FRF“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi oameni care conduc clubul Rapid, Adrian Zamfir a vorbit despre efectele retrogradării giuleştenilor, ca urmare a deciziei luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Adrian Zamfir a acordat publicaţiei „Prosport“ un interviu în care a comentat situaţia clubului pe care-l are în grijă, Rapid evoluând acum în eşalonul secund.

...despre meciul de baraj: „Noi voiam să jucăm în Liga II, chiar am făcut cerere pentru liga secundă. Aveam un buget stabilit pentru această ligă, din care să achităm datoriile de la masa credală, iar ei ne-au pus să jucăm barajul cu Chiajna. Ne-au ameninţat că dacă nu vom juca cu Concordia, ne vor dezafilia!“.

...despre FRF şi LPF: „Sunt un om tânăr, nu am nimic de pierdut. E şi o vorbă la români: „Să te fereşti de cei care nu au nimic de pierdut”. Îi vom acţiona în justiţie şi îi vom pune să plătească că ne-au obligat să jucăm în Liga I. Nu-mi este frică de dezafiliere, pentru că, dacă vor proceda la fel ca în cazul Universitatea Craiova, îi vom acuza de abuz de serviciu în stare calificată şi vom câştiga fără probleme“.

...despre cei 200.000 de euro primiţi de la LPF, bani care sunt ceruţi înapoi: „Am încasat 200.000 de euro de la Ligă, dar trebuia să primim 1.000.000 de euro. Cu banii aceştia am plătit salariile pe trei luni, plus taxele la stat. Nu o să dăm niciun ban înapoi. Iar zvonurile care au apărut, că aş fi retras eu o parte din bani sunt o mare prostie. Suma respectivă a intrat în contul unic de insolvenţă al clubului şi îi rog să pe cei care lansează astfel de vorbe să verifice contul.“.

...despre banii pierduţi după retrogradare: „Deciziile proaste ale LPF şi FRF ne-au prejudiciat cu aproximativ 7.000.000  de euro, bani din drepturile TV şi contracte de publicitate. Am pierdut şi un viitor acţionar, un om de afaceri potent, care era dispus să investească foarte mulţi bani, dar incertitudinea din acest moment  l-a făcut să dea înapoi. Dacă voi avea acordul dânsului, o să aveţi parte de o mare surpriză când îi voi dezvălui numele“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

CONFERINŢĂ Dumitru Dragomir despre retrogradarea echupei Rapid şi reorganizarea Ligii I: decizia sistemului cu 20 de formaţii

Au luat-o razna: fanii Rapidului vor să-şi dea foc în faţa sediului FRF. Dragomir nu dă doi bani pe ei: „Şi ce dacă moare un om? Suntem noi vinovaţi?“

Daniel Niculae îşi pregăteşte revenirea în Liga 1. Fostul rapidist e aproape de Astra

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite