Participarea lui Raikkonen la WRC, "o tiflă dată Formulei 1"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă finlandezul Kimi Raikkonen, campion mondial în Formula 1 în 2007, va participa la Campionatul mondial de raliuri (WRC) "va fi o tiflă dată Formulei 1", a declarat Olivier Quesnel, patronul echipei Citroen Racing, în timpul raliului regiunii Var.

"Nu există nimic semnat, nu am vorbit niciodată cu Raikkonen la telefon, dar este vorba de mai mult decât un zvon, este o posibilitate", a confirmat Quesnel întrebat de Radio France. "În orice caz, nu va fi în echipa oficială, ci în Junior Team", unde au alergat anul acesta Sebastien Ogier şi Conrad Rautenbach. Site-ul oficial al Mondialului de raliuri www.wrc.com anunţa vineri că pilotul finlandez este "aproape de un acord" pentru a pilota anul viitor un C3WRC sub culorile Red Bull, care este partener al Citroen Racing.

"Lumea Formulei 1 este o lume bizară, în vreme ce în raliuri ne aflăm în general pe pământ mai sigur", a subliniat Quesnel, la Raliul Var, câştigat, de altfel, de pilotul său cel mai cunoscut, Sebastien Loeb. Raikkonen, 30 de ani, a părăsit Ferrari, ca urmare a sosirii la echipa italiană a spaniolului Fernando Alonso, dar şi pentru că nu s-a înţeles cu McLaren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite