Parma mai rămâne un sezon în Serie B. Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați de italieni

0
Publicat:

Echipa italiană la care evoluează cei doi români a ratat promovarea în Seria A, după 2-3 și 0-0 cu Cagliari.

Dennis Man a fost aspru criticat de italienii de la Parma
Dennis Man a fost aspru criticat de italienii de la Parma

Returul de sâmbătă seara, dintre Parma și Cagliari, s-a încheiat nedecis, 0-0. Cum în meciul tur, Cagliari s-a impus cu 3-2, după ce Parma a condus cu 2-0, echipa la care joacă românii Dennis Man și Valentin Misăilă mai rămâne un an în serie B.

În urma meciului de sâmbătă seara, ambii români au fost puși la zid de italieni.

 „Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 5, la fel ca lui Mihăilă: „Nu a creat nicio acțiune periculoasă”.

La rândul său, site-ul Parma Live a fost și mai aspru cu Man: „Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”. Aceeași notă, 5. Valentin, 5,5: „A avut o șansă mare să se revanșeze. S-a văzut puțin, nu a găsit deloc ritmul potrivit”, scrie gsp.ro.

De altfel, antrenorul Fabio Pecchia a regretat că l-a folosit pe Man pe aripa dreaptă: „Cred că ar fi găsit mai mult spațiu pe stânga. Mihăilă? Poate că ar fi trebuit să ofere ceva în plus la nivel tehnic, dar nu e ușor să intri astfel”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite