Panică în avionul naționalei României. Trei aterizări ratate din cauza unei furtuni de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala de handbal masculin a României ar fi trebuit să aterizeze luni seara în Insulele Feroe, însă acest lucru n-a fost posibil din cauza vremii extreme de la Torshavn. Handbaliștii români au trăit clipe de groază la altitudine.

Hanbaliștii României, pe drumul spre Feroe. Foto: Facebook FRH
Hanbaliștii României, pe drumul spre Feroe. Foto: Facebook FRH

României joacă miercuri în Feroe meciul al treilea din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024 și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursă. Pilotul aeronavei a încercat de nu mai puțin de trei ori să aducă aernova la sol pe aeroportul din Insulele Feroe, însă fără succes.

Avionul a petrecut o oră și 10 minute în aer din cauza furtunii de zăpadă și a vântului puternic, iar în cele din urmă pilotul a decis să se îndrepte către Norvegia, aterizând în Bergen în jurul orei 01:00 noaptea, scrie gsp.ro.

Delegația României a înnoptat pe pământ norvegian, iar în cursul zilei de azi se vor relua încercările de a ajunge în Feroe. Sub protecția anonimatului, un oficial a povestit pentru gsp.ro că lumea din avion a tras o sperietură teribilă în momentul în care aeronava nu a putut fi adusă la sol. Chiar dacă jucătorii și-au păstrat calmul, alți pasageri s-au speriat și au început să se simtă rău.

Vești mai puțin bune vin de departe. Din păcate, din cauza vremii nefavorabile, echipa n-a ajuns încă în Insulele Feroe. Băieții au dormit in Norvegia, iar azi în jurul prânzului sperăm ca vor ajunge cu bine la destinație. Le ținem pumnii băieților și suntem alături de ei”, a comunicat și Federația Română de Handbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite