Pandurii - Viitorul 1-1, în Liga I. Veteranul Săpunaru s-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

Echipa Pandurii Târgu-Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, la Turnu Severin, în compania echipei Viitorul Constanţa, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Pandurii au deschis scorul în minutul 46 prin Nicoară, iar gruparea lui Gheorghe Hagi a egalat în minutul 72 prin Rusu. 

Ratarea oprtunităţii de a trece pe prima poziţie a clasamentului nu este singura pierdere suferită de echipa gorjeană după acest meci. Internaţionalul Cristian Săpunaru, în vârstă de 32 de ani, a ieşit accidentat în minutul 59, acuzând dureri mari la gleznă. Pandurii a mai avut în trecut şansa de a urca pe primul loc în acest sezon, în runda a 21-a, când a jucat pe teren propriu cu FC Botoşani. Elevii lui Edi Iordănescu au pierdut atunci categoric meciul cu trupa lui Cristian Pustai, 0-3 la Severin. 

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Vasco, Săpunaru (Vasiljevic 59'), Grecu - Ropotan, Mrzljak - Ciucur (Răduţ 78'), Nistor (Răuţă 46'), Nicoară - Hora. Antrenor: Edward Iordănescu.

Viitorul: Pecanha - Benzar, Goulon, Boli, Cr. Ganea - Marin, Filip, De Lucas (Chiţu 56') - Nicoliţă (Rusu 56'), I. Hagi (Coman 77'), Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite