Pandurii, tactică de „odihnă activă“ în Liga I şi speranţe de calificare în Europa League. Strategia lui Cristi Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu FOTO Răzvan Păsărică
Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu FOTO Răzvan Păsărică

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi: 2-1 / Cristi Pustai, tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, a comentat partida cucerită de formaţia sa şi a prefaţat următorul meci, cu Hapoel Tel Aviv, din manşa secundă a turului trei preliminar Europa League.

„Victoria a fost obţinută târziu şi chinuit. Poate că uneori e mai frumos aşa. Astăzi am reuşit victoria in extremis. Deja ne gândim la meciul de la Tel Aviv, că practic nu este pierdut nimic. Va trebui să îl pregătim bine şi să dăm gol. Ne gândim la calificare, din acest considerent am şi adoptat această tactică, cu odihnă activă. Un joc pe care în multe momente am fi meritat să îl câştigăm. Era important să câştigăm fiecare partidă. Rămânem cu amărăciunea că nu am câştigat un meci care ne-a fost în multe momente la îndemână“, a declarat Cristi Pustai pentru DigiSport.

Pandurii Târgu Jiu a învins Oţelul Galaţi pe teren propriu prin golul decisiv marcat în minutul 90+2' de Eric, în timp ce pe tabelă şi-au mai trecut numele pentru formaţia gazdă Paraskevas (47'), iar pentru gălăţeni a marcat Astafei (20').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Pandurii, lider în Liga I după un succes în prelungiri cu Oţelul, 2-1

VIDEO Petrolul - Pandurii: 1-1. Meci cu final nebun la Ploieşti: Grozav s-a umplut de ridicol, ratând lamentabil un penalti în minutul 90

Pandurii - FC Braşov: 3-1 şi Săgeata Năvodari - Gaz Metan Mediaş: 1-0, în prima etapă din noua ediţie a Ligii I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite