Ororile la care ar fi supus-o Dani Alves pe victima sa. Cum se apără fotbalistul arestat în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un nightclub din Barcelona. Femeia care-l acuză de viol a declarat că fotbalistul a aruncat-o pe podea, a forțat-o să-i facă sex oral și a pălmuit-o.

Dani Alves a fost arestat de poliția din Barcelona. Foto EPA EFE
Dani Alves a fost arestat de poliția din Barcelona. Foto EPA EFE

Victima are 23 de ani și a spus, în mărturia ei, că totul s-ar fi petrecut pe 30 decembrie, în Sutton Club Barcelona, unde era însoțită de două prietene. Cele trei femei au fost invitate de niște prieteni mexicani în zona VIP a localului, unde le-a abordat ulterior un chelner, pentru a le comunica faptul că au fost invitate de un client în altă zonă a discotecii. Ele au refuzat invitația. Clientul a insistat, iar chelnerul s-a întors, spunându-le celor trei că le cheamă un prieten al lor. Femeile au mers la masa respectivă, unde erau doi bărbați și două femei, scrie sport.es.

Unul dintre aceștia era Dani Alves. El s-a prezentat drept «Dani, care joacă petanque (n.r. este un joc al cărui scop este de a arunca bilele de metal cât mai aproape de o țintă, o mică bilă de lemn colorată) la o echipă din L’Hospitalet de Llobregat». Prietenii fetelor, de origine mexicană, l-au recunoscut însă de la distanță pe Alves, care joacă în Mexic acum, la Pumas.

Obligată să-l atingă în părțile intime

Brazilianul le-a invitat pe femei să bea alături de el și a început să flirteze cu ele, apoi lipindu-se de ele și pipăindu-le. A vorbit portugheză cu victima, care nu a înțeles ce i se spunea. Apoi i-a luat mâna femeii și a dus-o spre organele lui genitale, iar când aceasta a opus rezistență a mai făcut încă o dată gestul, forțând-o să-l atingă.

Fotbalistul brazilian, preluat de poliție și dus în arest. Foto Profimedia
Fotbalistul brazilian, preluat de poliție și dus în arest. Foto Profimedia

I-a ordonat să iasă pe o usă alăturată, trăgând-o după el. Acolo era o baie, a cărei ușă a fost închisă de fotbalist, în ciuda faptului că femeia insista să iasă de acolo.

Victima spune că, ulterior, Alves s-a așezat pe vasul de toaletă și i-a ridicat rochia cu forța, spunându-i că e „o curvă” și forțând-o să se așeze în poala lui. Apoi a aruncat-o pe podea și a forțat-o să-i facă sex oral, ea s-a împotrivit vehement, el a pălmuit-o și a obligat-o să ducă la capăt actul sexual.

Se verifică înregistrările de pe camere

Ulterior, femeia l-a denunțat pe Dani Alves, căruia i-a fost reziliat contractul cu UNAM Pumas, arătând raportul medical și îmbrăcămintea pe care o avea pe 30 decembrie. Ancheta a început cu analiza înregistrărilor de pe camerele de supraveghere și a urmat arestarea fotbalistului.

Soția lui Dani Alves, Joana Sanz, a postat o imagine pe Insta Story, în care a arătat că susține nevinovăția fotbalistului: o poză în care-l ține de mână și mesajul „Împreună”:

Cum se apără Dani Alves

Dani Alves a recunoscut că s-a aflat în acel club de noapte, însă spune că nu o cunoaște pe tânăra care a făcut acele acuzații. Fotbalistul susține că s-a distrat alături de mai multe persoane, însă nu se pune problema să fi invadat intimitatea cuiva.

Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară.

Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a transmis Dani Alves, conform Sport.es.

Clubul i-a reziliat contractul

"Referitor la procesul în care este implicat jucătorul Dani Alves, motiv pentru care a fost reținut în Spania, noi am decis să comunicăm următoarele: clubul nostru a luat hotărârea de a încheia relația contractuală cu jucătorul Dani Alves, pentru cauză justă, începând din această zi.

Odată cu această decizie, clubul își întărește angajamentul de a nu tolera astfel de fapte din partea oricărui membru al acestei instituții, oricine ar fi el, fapte care contravin spiritului și valorilor clubului”, a comunicat azi UNAM Pumas, gruparea la care era legitimat Dani Alves.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite