Organizatorii de la Shenzhen au luat-o razna. Ce au pus-o pe Barty să facă după ce a câştigat Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barty

Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, a câştigat, duminică, în premieră Turneul Campioanelor, 6-4, 6-3 cu Svitolina, iar la finalul meciului organizatorii i-au pregătit o surpriză.

Încântaţi de câştigarea drepturilor de organizare a competiţiei finalului de sezon pentru 10 ani, chinezii fac tot posibilul să iasă în evidenţă. Pe lângă dublarea banilor care se acordă participantelor şi a atenţiei deosebite privind detaliile organizatorice, oficialii turneului au făcut tot posibilul să iasă în evidenţă şi prin decizii inedite. 

Astfel, în timpul festivităţii de premiere organizată după terminarea finalei, Ashleigh Barty a fost rugată să îşi imprime urma mâinii drepte, pentru aceasta folosindu-se o pastă specială amestecată cu bucăţele de aur şi un suport special. Barty a semnat alături lângă forma mâinii iar hârtia urmează să fie înrămată. 

Barty a început anul pe locul 15 WTA şi urcat constant în ultimele 11 luni. Australianca a câştigat titlul de la Miami, apoi a triumfat la Roland Garros şi a ajuns pe locul 1 în lume la sfârşitul lunii iunie, poziţie pe care a pierdut-o pentru doar 3 săptămâni, în august. La finalul lui 2019, jucătoarea va termina însă cu un avans de aproape 2.000 de puncte faţă de locul doi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite