Oltenii au răbufnit după prima înfrângere a Craiovei din acest sezon: „Este inuman ce se întâmplă împotriva acestei echipe. Opriţi abuzurile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Napoli arată cu degetul arbitrajul meciului Mioveni-U Craiova
Napoli arată cu degetul arbitrajul meciului Mioveni-U Craiova

La finalul primului eşec din actuala stagiune a Ligii a 2-a, scor 1-2 la Mioveni, oficialii Universităţii Craiova s-au plâns că au avut parte de un arbitraj potrivnic, suspecând că cei care conduc fotbalul românesc lucrează necurat pentru a pune beţe în roate Ştiinţei.

Înfrângerea de la Mioveni i-a scos din sărite pe olteni, care au acuzat vehement arbitrajul acestei partide. Preşedintele Universităţii Craiova, Maricel Iancu, a dat de înţeles că maniera de arbitraj a fost una părtinitoare datorită ordinelor venite de sus, care au ca scop distrugerea Craiovei.

La Mioveni, Craiova a deschis scorul în minutul 10, dar a rămas în zece oameni în minutul 30, după eliminarea lui Baird pentru cumul de cartonaşe galbene. Oltenii îi reproşează arbitrului că a rupt echilibrul numeric nejustificat şi că nu le-a dat o lovitură de pedeapsă.

"Am avut un arbitraj potrivnic, cu o eliminare uşoară. S-au anunţat trei minute de prelungire şi am luat gol în minutul 94. Aşa au venit ordinele. În tribunele de la Roşiori nu s-a întâmplat nimic şi am luat patru etape de suspendare. Sperăm ca cineva să oprească abuzurile asupra acestei echipe. Dacă la primul atac se acordă un cartonaş galben, iar apoi zice că e un atac imprudent şi jucam în zece oameni încă din prima repriză, cât să reziste şi jucătorii? Este inuman ce se întâmplă împotriva acestei echipe. Băieţii s-au bucurat că revin pe “Oblemenco”, apoi află că nu se pot întoarce acolo. Avem amenzi de sute de milioane, când nici nu a fost vina noastră. Sunt nişte sume imorale, indecente. Ne urmăresc. Patronului i se blochează afacerile, clubului i se dau amenzi enorm", a declarat Iancu la Sport Total FM

Nici Nicolo Napoli nu a fost mai blând cu brigada de arbitri. "Arbitraj slab, foarte multe cartonaşe galbene. Eliminarea lui Baird a contat foarte mult, am jucat 60 de minute în inferioritate. Primul cartonaş l-a luat pentru că a căzut în careu fiind talonat de un jucător advers. Poate că nu a fost penalty, dar nu a fost nici simulare. Fundaşul meu Mitic a fost ţinut evident de tricou în careu. Nu s-a acordat nimic. Dacă era atacul celor de la Mioveni, se dădea 11 metri. Sâmbăta trecută am jucat la Roşiori, s-au bătut cinci suporteri în tribune am luat patru etape de suspendare. Poate sâmbăta următoare cu Bistriţa, dacă se bat doi, vin comisiile şi ne mai luăm şase etape de suspendare. E normal? Acesta e fotbalul din România", a comentat Napoli pentru site-ul stiridesport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite