O tragedie care a şocat lumea fotbalului: Mesaj emoţionant după dispariţia lui Dan Lăzărescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Lăzărescu s-a retras din arbitraj în 2004 din cauza unor probleme medicale la spate
Dan Lăzărescu s-a retras din arbitraj în 2004 din cauza unor probleme medicale la spate

Fostul arbitru asistent s-a stins la doar 49 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, iar reacţiile curg din toate direcţiile.

Lumea fotbalului românesc e în doliu după ce Dan Lăzărescu a decedat, deşi, excluzând problemele sale cu spatele, era un om, aparent, sănătos.

Cei care au fost, pur şi simplu, şocaţi de vestea dispariţiei fostului arbitru asistent au fost, în primul rând, colegii săi de platou de la Telekom Sport. La acest post de televiziune, Lăzărescu analiza fazele litigioase de după meciuri, alături de foşti fotbalişti, precum Cornel Dinu şi Basarab Panduru. Potrivit gsp.ro, ultimul a avut un mesaj emoţionant după dispariţia prietenului său.

Ce a spus Basarab Panduru?

*Zilnic mă suna, să vadă ce mai fac, să ne auzim, să glumim, să ne tachinăm. Zilnic, zilnic! În weekend nu m-a sunat, iar luni i-am telefonat eu să-l cert că nu mi-a dat telefon. Nu mi-a mai răspuns nimeni. Am ţinut la el ca la un frate. Un aşa prieten rar găseşti, practic n-aveai niciodată ce să-i reproşezi. 

*Îl mai certam eu, poate că nici nu aveam dreptate când o făceam, mi-aş mai dori să o fac şi acum, dar nu mai am pe cine să cert. Cu această stare de urgenţă, nici măcar nu am posibilitatea să pot să-l plâng aşa cum aş fi vrut, nu pot să fiu lângă el. Din păcate, a plecat. La 49 de ani, urma să facem amândoi 50 anul acesta. 

*A plecat aşa grăbit, nu ştiu unde s-a grăbit aşa. Sper doar că acolo unde a ajuns să fie liniştit şi împăcat. La revedere, prieten drag!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite