Dramă în „familia” stelistă: fostul portar Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Tudor avea doar 43 de ani
Martin Tudor avea doar 43 de ani

Suflarea stelistă a început săptămâna cu o vestă sumbră, după ce fostul portar Martin Tudor a murit, la doar 43 de ani.

Martin Tudor, portarul care „se împleteşeste” cu istoria Stelei, a murit, la doar 43 de ani. Nu este niciodată un moment considerat mai puţin trist pentru moartea unui om, însă cele la vârste tinere dor parcă şi mai mult.

Fostul portar roş-albastru a murit din neant, în timp ce se afla la masă, alături de partenera sa. S-a ridicat în picioare, s-a simit rău şi asta a fost. Verdictul? Infarct. Detalii se vor afla după autopsie.

În 2019, primea un semn că ceva nu e bine şi i se făcea rău, în timp ce era în cantonament, în Turcia. Ajungea la spital, dar era eliberat după doar o zi, evitând să vorbească despre acest lucru. Totuşi, apropiaţii săi povestesc că fusese vorba despre un preinfarct. 

Foştii săi colegi, „cutremuraţI”

Martin Tudor şi-a avut debutul în fotbalul mare din România la Jiul Petroşani, la doar 20 de ani, însă nu-şi găsea locul acolo şi semna cu Olimpia Satu Mare, care îl aducea cu un pas mai aproape de Ghencea. Avea să îşi croiască repede loc între buturile grupării steliste, duelându-se cu Eugen Nae şi Tibi Lung şi dovedindu-se o alegere bună, căci făcea diferenţa, atunci când trebuia, pentru victorii. Care nu au rămas nerăsplătite,  punând umărul la trei trofee în palmaresul roş-albastru: două titluri de campion (2001, 2005) şi o Supercupă (2001). 

Cariera mai avea să îl poarte la CFR Cluj şi Universitatea Cluj, iar în 2008 se retrăgea, pentru a se dedica ipostazei de antrenor. Urmau FCSB, Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova şi naţionala României.

CITEŞTE ŞI:

Plonjon spre eternitate: Tragica poveste a lui Martin Tudor, portarul care s-a stins la doar 43 de ani

Martin Tudor va fi condus pe ultimul drum fără a fi însoţit de prieteni: Câţi oameni vor fi la înmormântare

Martin Tudor, răpus după o suferinţă interioară: Victor Piţurcă a povestit drama fostului portar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite