Djokovici, probleme mari la Australian Open: Situația sârbului, subiect de speculații

0
Publicat:

Dacă Nadal a fost vedeta zilei, la Melbourne, marți, în mod clar, toți vor fi cu ochii pe Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 5 ATP), revenit la Australian Open după o ediție ratată din cauza vaccinării.

Novak Djokovici a câștigat Australian Open de nouă ori până acum. FOTO: Arhiva Adevărul
Novak Djokovici a câștigat Australian Open de nouă ori până acum. FOTO: Arhiva Adevărul

Nole, spre deosebire de Rafa, a avut o pregătire ca la carte, câștigând turneul de la Adelaide. Apoi însă, după ce a ajuns la Melbourne, sârbul a fost lovit de o accidentare, la tendon. Care l-a forțat să reducă intensitatea și durata antrenamentelor, dând la naștere la tot mai multe speculații privind starea sa fizică. Chiar dacă Djokovici a dat asigurări că, marți (după ora 11.30, ora României, Eurosport) va fi pe teren pentru duelul cu Roberto Carballes Baena (75 ATP), rămâne de văzut cum se va descurca starul sârb, după mai multe zile cu antrenamente „ciuntite.“

Kyrgios, out

Din păcate, luni, s-a oficializat retragerea unui alt nume important de pe tabloul masculin. Vorbim despre australianul Nick Kyrgios (27 de ani, 21 ATP), favoritul publicului. Acesta a renunțat la Australian Open 2023 din cauza unei accidentări, la genunchi. „Sunt distrus, acesta e turneul meu preferat. N-a fost deloc uşor să iau această decizie de a mă retrage, dar nu mai am nimic de făcut acum“, a spus Kyrgios.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite