Numele lui Messi, implicat într-un scandal de spălare de bani din trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi ar avea probleme din cauza tatălui său FOTO Reuters
Lionel Messi ar avea probleme din cauza tatălui său FOTO Reuters

Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, este investigat în Spania pentru spălare de bani şi trafic de droguri, sub acuzaţia că ar fi intermediar în operaţiunile unei reţele de traficanţi.

Argentinianul ar fi implicat într-o reţea de spălare de bani, obţinuţi din droguri, notează „El Mundo“. Ziarul spaniol scrie că Jorge Messi ar fi unul dintre intermediari şi că ar încasa comisioane de 10-20%. Potrivit sursei citate, banii ar proveni din vânzarea tichetelor de acces false la partidele pe care Lionel Messi şi apropiaţii săi le dispută constant în scop caritabil, iar cumpărătorii ar fi traficanţi de droguri columbieni. 

Investigaţia este în desfăşurare şi, potrivit informaţiilor publicaţiei iberice, Lionel Messi, Dani Alves, Pinto şi Mascherano au fost deja interogaţi pe această temă. În paralel, autorităţile din Columbia au demarat o anchetă similară. Tatăl lui Messi nu este la primul scandal de acest gen, după ce în vara luui 2013 an a fost denunţat pentru evaziune fiscală de patru milioane de euro faţă de statul spaniol.

Ştiri pe aceeaşi temă:

FIFA a anunţat cei trei finalişti pentru Balonul de Aur

Michel Platini: „Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite