Nu o interesează fotbaliştii. Miss Fashion TV a făcut şase ani atletism de performanţă şi vrea să fie stewardesă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miss Fashin TV 2015 e Andreea Gabriela Cusai
Miss Fashin TV 2015 e Andreea Gabriela Cusai

Miss Fashion TV 2015 are legături puternice cu sportul, fiind o fostă atletă de performanţă, care vrea să-şi facă însă un viitor în alt domeniu.

"O tânără nu doar frumoasă ci şi deşteaptă care realizează că numai prin muncă şi perseverenţă poate ajunge foarte sus în acest domeniu şi mai ales, să se menţină", astfel este descrisă Gabriela Andreea Cuşai, Miss Fashion TV 2015, de către prezentatoarea galei, creatoarea de modă Adela Diaconu.

În urma concursului de frumuseţe câştigat, Gabriela va concura automat în finala Miss România care va avea loc în luna decembrie a acestui an. "A fost un concurs foarte frumos, cu probe interesante şi multe fete superbe. Nu pot spune că am avut mari emoţii, deşi evident o întrecere îţi dă o stare aparte şi pe undeva sincer mă aşteptam să câştig, pentru că anul trecut în decembrie am luat locul doi la Top Model România. Pentru mine, modelling-ul este mai mult un hobby, şcoala e pe primul loc. Sunt în clasa a 12-a la liceul „Alexandru Vlahuţă” şi mă pregătesc de examenul de Bacalaureat. Apoi, voi da la facultatea de geografie. Obiectivul şi visul meu este să ajung stewardesă şi la 21 de ani voi aplica la Qatar Airways. Dar până atunci voi încerca să mă ţin şi de modelling, în limita timpului meu liber", a declarat Gabriela Andreea Cuşai în exclusivitate pentru publicaţia www.iClara.ro. După ce a câştigat titlul de Miss, Gabriela a devenit şi mai curtată, însă acest lucru o lasă rece:
"Am o relaţie stabilă de mai mult de un an. Băieţii mă caută, dar nu sunt genul care să fie interesată de aşa ceva. Şi ca să anticipez o posibilă întrebare, nu-mi place fotbalul şi nici fotbaliştii, aşa că evit contactul cu acest domeniu. Eu am făcut şase ani atletism şi acesta este sportul meu preferat", a mai spus Gabriela Andreea Cuşai. "Ca sfat pentru viitor, i-aş recomanda să urmeze ceea ce îi place şi să ştie să se bucure de avantajele câştigării concursului Miss Fashion TV. Indiferent de calea pe care o va urma în viaţă, va reuşi nu doar prin frumuseţe ci şi prin munca şi rigurozitatea de care a dat dovadă în modelling", a mai completat Adela Diaconu, care a strălucit la evenimentul de frumuseţe într-o rochie creată în cadrul casei de modă Diolastilis, a designerului Lăcrămioara Iordăchescu. Co-prezentatorul evenimentului a fost FIlip George, pentru care Cacharel România i-a pregătit o ţinută cu totul şi cu totul specială.
Gala Miss Fashion TV s-a terminat cu o prezentare Mineli de excepţie a designerului de pantofi Ionuţ Glăvan, cel care crează pentru vedete precum Anda Adam, Ilinca Vandici, Lora, Ruby etc.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite